Someco

3.9.2018

Sari Sohlström aloittaa strategina 


Viestinnän ja markkinoinnin moniottelija Sari Sohlström aloittaa Somecossa strategina.

“Sari kasvattaa Somecon strategisia muskeleita viestinnän ja sisältömarkkinoinnin saralla. Strateginen suunnittelu on vahvasti Somecon dna:ssa, siinä missä meidät joitakin vuosia sitten tunnettiin enemmän puhtaasti sosiaalisen median konsultoinnista ja koulutuksesta”, kertoo toimitusjohtaja Maarit Niemelä.

Strategiksi nimitetty Sari Sohlström on viimeksi toiminut markkinointi- ja viestintäpäällikkönä VR Trackissä, jossa hän on vetänyt niin kotimaisia kuin kansainvälisiä markkinointi- ja viestintäprojekteja. Sohlströmin vahvuuksia ovat yrityksen strategian konseptointi markkinoinnin ja viestinnän toimenpiteiksi samoin kuin pieteetillä toteutettu brändityö.

”Uskon viestinnän voimaan. Parhaimmillaan viestintä on rohkeaa, ennakkoluulotonta ja innostavaa auttaen meitä oivaltamaan uusia asioita ja myös toimimaan sen mukaisesti. Tämä pätee mielestäni niin perinteiseen yritysviestintään kuin strategiseen sisältömarkkinointiinkin”, Sohlström toteaa.

Saattaa kuulostaa kliseeltä, mutta kiinnostuin Somecosta, kun huomasin meitä yhdistävät arvot: intohimo kehittymiseen ja perinteisten toimintatapojen kyseenalaistaminen. Jaan täysillä somecolaisten näkemyksen sisältöstrategian merkityksestä vaikuttavan viestinnän varmistamiseksi ja olen vaikuttunut siitä, kuinka somecolaisten toimintaa ohjaa halu tukea asiakkaan oman osaamisen kehittymistä. Someco tukee asiakkaita strategisen suunnan löytämisessä, käytännön toimenpiteissä sekä viestinnän tekijöiden ja koko muun organisaation kehittämisessä. Tässä toiminnassa haluan olla mukana.

Somecossa Sohlström tulee muun muassa toteuttamaan strategista markkinoinnin ja viestinnän konsultointia, vetämään asiakkaiden sisältöstrategiaprosesseja sekä valmentamaan viestinnän ja markkinoinnin osaajia.

Somecon vahvuuksia ovat mm. toimintakentän ja osaamisen laaja-alaisuuden. “Palvelemme B2B-yrityksiä, kuluttajabrändeja ja julkisorganisaatioita. Sarin nimityksen jälkeen tiimissämme on 21 asiantuntijaa, joilla kaikilla on hyvin erilaisia taustoja työelämässä. Erilaisista osaamisista ja kehittymiseen kannustavasta ilmapiiristä muodostuu voittajatiimi”, sanoo Niemelä.

Lämpimästi tervetuloa TeamSomecoon Sari!