Someco

Vaikuttavuutta Arabia-brändille luovilla konsepteilla ja yhtenäisellä viestinnällä

Arabialla on ollut yli 140 vuoden ajan vahva sija suomalaisissa kodeissa kattaen sekä arjen että juhlan, sukupolvesta toiseen. Arabian ydinosaamisen muodostavat muotoilu ja pitkäjänteinen tavaramerkin kehittäminen. Tavoitteena on tuotemerkin vahva asema kattamisen alueella.

Arabia-brändin PR- ja sisältökumppaniksi valikoitui Someco. Yhteistyö kattaa Arabian lisäksi ruotsalaisen Rörstrand-astiasarjabrändin, joka on jo lähes 300 vuoden ajan ollut synonyymi laadulle ja erinomaiselle käsityölle. Tämän Euroopan toiseksi vanhimman posliinituotemerkin ajattoman kauniista astioista jokainen ateria nautitaan tyylikkäästi.

Someco tekee Arabian PR-kumppanina luovaa viestinnän suunnittelua toteuttaen houkuttelevia konsepteja, jotta Arabia saa näkyvyyttä ja brändin tunnettuus kasvaa niin ansaituissa kuin omistetuissa kanavissa. Konseptoinnin avulla luodaan raamit tärkeimmille viestinnällisille kärjille ja varmistetaan, että brändi on yhtenäinen ja eri kanavissa saadaan luotua vaikuttavien kosketuspisteiden ketju, jossa brändin ydin käännetään tavoitteellisiksi tarinoiksi, jokaiseen mikrosisältöön saakka.

Arabian sisältökonseptit tukevat dialogin ja vuorovaikutuksen rakentumista Arabian yleisöjen kanssa. Rakastettu brändi houkuttelee sosiaalisen median kanavissaan yleisöjään keskustelemaan.

Arabian astiat keräävät ihmiset yhteen nauttimaan ruoasta ja yhdessäolosta — myös verkossa.

Strateginen konsultointi

Sisältöstrategia tukee tehokasta ja tavoitteenmukaista sisältömarkkinointia ja viestintää.

Lue lisää

Sisältökumppanuus

Olemme kehityskumppani, joka tukee sisällöntuotannossa, mainonnassa, analytiikassa ja kampanjoissa. Kauttamme myös Sprout Social.

Lue lisää

Koulutus

Koulutamme markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia, johtoa ja asiantuntijoita hyödyntämään sosiaalista mediaa osana työtään.

Lue lisää

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopivin palvelukokonaisuus!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.