Someco

Palvelut

Oma medianne muodostuu kosketuspisteistä yleisönne kanssa. Se on joukko tekstiä, kuvaa ja videota, joiden kautta sisältömarkkinoinnin ja asiakaskokemuksen taika tapahtuu.  Me autamme varmistamaan, että sisältönne niin verkkosivuillanne kuin sosiaalisessa mediassa palvelevat niille asetettuja tavoitteita.

Olemme viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia. Saat meiltä näkemystä strategisten suuntaviivojen löytämiseen, lisäkäsiä ja luovia ideoita käytännön toteutukseen, sekä osaavat valmentajat asiantuntijoitanne sparraamaan. Teimme yhdessä mitä hyvänsä, meille on kunnia-asia, että matkan varrella myös teidän oma osaamisenne kehittyy.

Toiminnassamme on kolme vahvaa kivijalkaa. Näitä osaamisia yhdistämällä luomme tarpeeseenne parhaiten vastaavan palvelun. Voit lukea lisää palvelualueistamme tai olla suoraan yhteydessä meihin, niin rakennetaan teidän tarpeeseenne sopiva ratkaisu.

Strateginen konsultointi

Sisältöstrategia tukee tehokasta ja tavoitteenmukaista sisältömarkkinointia ja viestintää.

Lue lisää

Kehitys & toteutus

Olemme kehityskumppani, joka tukee sisällöntuotannossa, mainonnassa, analytiikassa ja kampanjoissa. Kauttamme myös Sprout Social.

Lue lisää

Koulutus

Koulutamme markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia, johtoa ja asiantuntijoita hyödyntämään sosiaalista mediaa osana työtään.

Lue lisää

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopivin palvelukokonaisuus!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.