Someco

Palvelut

Oma medianne muodostuu kosketuspisteistä yleisönne kanssa. Se on joukko tekstiä, kuvaa ja videota, joiden kautta sisältömarkkinoinnin ja asiakaskokemuksen taika tapahtuu.  Me autamme varmistamaan, että sisältönne niin verkkosivuillanne kuin sosiaalisessa mediassa palvelevat niille asetettuja tavoitteita.

Olemme viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia. Saat meiltä näkemystä strategisten suuntaviivojen löytämiseen, lisäkäsiä ja luovia ideoita käytännön toteutukseen, sekä osaavat valmentajat asiantuntijoitanne sparraamaan. 

Teimme yhdessä mitä hyvänsä, meille on kunnia-asia, että matkan varrella myös teidän oma osaamisenne kehittyy. Tätä varten olemme konseptoineet yhteistyömallin, joka on vuosien varrella tuhanteen kertaan testattu ja ylivoimaiseksi hiottu.

Toiminnassamme on kolme vahvaa kivijalkaa. Näitä osaamisia yhdistämällä luomme tarpeeseenne parhaiten vastaavan palvelun. Voit lukea lisää palvelualueistamme tai olla suoraan yhteydessä meihin, niin rakennetaan teidän tarpeeseenne sopiva ratkaisu.

Kun valitset Somecon kumppaniksesi, voit itse keskittyä omaan liiketoimintaasi. Säännöllisten tapaamisten ja tiiviin yhteistyön avulla varmistamme, että tunnemme yrityksesi ja brändisi tarpeet sisältömarkkinoinnissa.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopivin palvelukokonaisuus!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.