Someco

Palvelut

 

Me somecolaiset olemme viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia, jotka ymmärtävät strategisen sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen median lainalaisuudet. Niinpä pystymme auttamaan asiakkaitamme lähes kaikessa digitaaliseen markkinointiviestintään liittyvässä.

Toiminnassamme on kolme vahvaa kivijalkaa. Saat tukemme sisältöstrategian luomiseen ja jatkuvaan, dataan pohjaavaan kehitykseen. Käytännön sisältötyöhön tuomme näkemystä, syväosaamista ja lisäkäsiä. Koulutusten avulla varmistamme, että organisaationne oppii myös itse. Näitä osaamisia yhdistämällä luomme tarpeeseenne parhaiten vastaavan palvelun.

Kun valitset Somecon kumppaniksesi, voit itse keskittyä omaan liiketoimintaasi. Säännöllisten tapaamisten ja tiiviin yhteistyön avulla varmistamme, että tunnemme yrityksesi ja brändisi tarpeet sisältömarkkinoinnissa.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopivin palvelukokonaisuus!

2#Insight
 
040 536 9823
Kaisa Alapartanen on strategisen sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hänen erityisosaamistaan on tavotteita edistävä ja vuorovaikutteinen asiakasviestintä sekä kaikkikanavainen asiakaskokemus.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.