Someco

Mikko Vieri Somecolle sisältöstrategiksi

Mikko Vieri Somecolle sisältöstrategiksi

Mikko Vieri aloittaa marraskuussa Someco Oy:ssä sisältöstrategina. Mikko on työskennellyt pitkään VR-Yhtymässä sosiaalisen median kehitystehtävissä sosiaalisen median asiantuntijana ja Community Managerina. Hän on tottunut toimimaan markkinoinnin, viestinnän ja asiakaspalvelun rajapinnassa.

Somecon toimitusjohtaja ja perustaja Minna Valtari kommentoi:

Mikko Vierillä on kokemusta muutosagenttina toimimisesta valtio-omisteisessa yrityksessä. Hänen ymmärryksensä prosessien rakentamisesta ja sosiaalisen median käytön kehittämisestä vahvistaa Somecon sisältöstrategista osaamista liiketoimintastrategiamme mukaisesti. Mahtavaa saada taas yksi alalla tunnettu osaaja ja sosiaalisen median vaikuttaja tiimiimme.

Mikko Vieri kommentoi:

Somecossa yhdistyy mielestäni hyvällä tavalla sosiaalisen median syväosaaminen ja strateginen sisältösuunnittelu. On mahtavaa päästä kehittämään suomalaisten yritysten digitaalista vuorovaikutusta ja sparraamaan niitä rokkaavien sisältöjen suunnittelussa.

Someco on Suomen johtava sosiaalisen median kouluttaja ja kohdeyleisön tavoittava sisältötoimisto. Somecon sosiaalisen median syvällinen osaaminen yhdistettynä strategiseen sisältösuunnitteluun ja -toteuttamiseen on yhdistelmä, joka hakee vertaistaan. Someco on Suomen kehittyvin toimisto, joka on taatusti #SomenHermolla.

 

Kuva: Kira Hagström