Someco

Linda Macken palvelumuotoilijaksi #TeamSomecoon

4.12.2018

Palvelumuotoilijan ja Art Directorin roolissa on aloittanut Linda Macken. Hän siirtyi Somecoon Otavamedia OMAsta, jossa hän on toiminut visuaalisen suunnittelun, sisältöjen konseptoinnin sekä palvelukehityksen parissa. Lindalla on vuosikymmenen kokemus viestintäalalta ja sisältömarkkinoinnista.  

“Visuaalinen viestintä on pitkälti ongelmanratkaisua, asioiden jäsentelyä ja loppukäyttäjän ymmärtämistä, joten siirtyminen palvelumuotoilun pariin on tuntunut luonnolliselta”, kertoo muotoilijaksi Leadership and Service Design -maisteritutkintolinjalta valmistunut Linda Macken.

Viestinnässä on tärkeintä ymmärtää keneltä kenelle viestitään. Palvelumuotoilussa on olennaista se, miten ymmärrystä ja tietoa kerätään, miten sitä käsitellään ja millä metodein ongelmia ratkaistaan. Someco kiinnosti minua, sillä täällä tuntuu olevan aidosti halua ja uskallusta kehittää sekä omaa että asiakkaan tekemistä.

“On mahtavaa saada joukkoomme Lindan kaltainen multitalentti! Odotan innolla, millaisia uusia mahdollisuuksia hänen palvelumuotoiluosaamisensa yhdistettynä Somecon nykyisiin vahvuuksiin tulee tarjoamaan asiakkaillemme”, sanoo toimitusjohtaja Maarit Niemelä.

Tervetuloa tiimiin Linda!