Someco

Kehitys & toteutus

 

Toivotteko kumppania, joka auttaa organisaatiotanne kehittämään sisältötyötänne ja pysymään kärryillä jatkuvassa markkinointiviestinnän murroksessa? Tarvitsetteko käsiä verkkosivujen ja sosiaalisen median sisällöntuotantoon, kampanjointiin tai mainontaan?

Vahvuutemme on sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen median hyödyntämisen kattava osaaminen. Tuemme jatkuvassa kehittämisessä konseptoidulla yhteistyömallillamme. Autamme pitämään organisaationne osaamisen #SomenHermolla, kehitämme tekemistä dataan perustuen ja autamme sisältömarkkinoinnin ideoinnissa ja kehittämisessä.

Asiakkaamme ei tarvitse käyttää aikaansa uudistusten jatkuvaan seurantaan – hän kuulee meiltä kaiken hänelle tärkeän.

Meiltä saatte tukea myös käytännön toteutukseen. Tuotamme puolestanne esimerkiksi artikkeleita, oppaita, sosiaalisen median julkaisuja, valokuvia ja kevyitä videoita. Huomioimme kaikessa sisällöntuotannossa eri kanavien mahdollisuudet ja ominaispiirteet.  Sosiaalisen median mainonnan ja sen optimoinnin tunnemme kuin omat taskumme. Taivumme myös luoviin ja tuloksellisiin kampanjaideoihin ja -toteutuksiin.

Kauttamme saat myös sosiaalisen median hallintatyökalu Sprout Socialin. Sertifioituna kumppanitoimistona tarjoamme teknisen ratkaisun, suomenkielisen tuen sekä strategisen kehittämisen kumppanuuden.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.