Someco

Vinkkejä sosiaalisen median käyttöön ja tunnelmia PreGame-tapahtumasta

Vinkkejä sosiaalisen median käyttöön ja tunnelmia PreGame-tapahtumasta

Someco-PreGame

Osallistuimme tiistaina 11.3.2014 Turussa järjestettyyn PreGame-yritystapahtumaan pääyhteistyökumppanina vastaten tapahtuman sosiaalisen median markkinoinnista ja viestinnästä. Tarjosin myös vinkkejä tehokkaaseen sosiaalisen median käyttöön kahdessa miniseminaarissa. Tässä blogissa hieman tunnelmia tapahtumasta ja lisäksi puheenvuoroni esitysmateriaalit!
PreGame kokosi yritysmaailman ja urheilumaailman huiput

Pregame_Tami_ValavuoriPreGamessa kuultiin mielenkiintoisia puheenvuoroja niin urheilu- kuin bisnesmaailmasta. Äänesssä olivat vuorotellen Juhani ”Tami” Tamminen, Aleksi Valavuori, Supercellin Petteri Koponen ja muut yritysmaailman edustajat. Tunnelma tapahtumassa oli hyvä ja tulevaisuuteen katsova: esimerkiksi Perustayritys-liikeideakilpailussa oli monia kehityskelpoisia ideoita tulevaisuuden yrittäjyyteen.

 

Yacine-Samb-GoogleGooglen Yacine Samb taas kertoi, miten suomalaiset yritykset hyödyntävät digimarkkinointia ja herätteli yleisöä panostamaan digiin, koska muuten niiltä puuttuu tulevaisuuden suunnitelma kokonaan. Viereisessä kuvassa on esillä mielenkiintoinen kaavio siitä, miten hakukäyttäytyminen vaihtelee vuorokauden ajan mukaan – eri laitteita käytetään eri ajankohtina.

 

 

Vinkkejä tehokkaaseen sosiaalisen median käyttöön

Minna-PreGameKerroin tapahtumassa kahdeksan vinkkiä, joita kutakin taustoitin ensin. Näitä vinkkejä noudattamalla saa hyvän linjauksen somen käyttöön ja osaa paremmin määrittää, mitkä kanavat ovat omalle yritystoiminnalle oleelliset. Alta löydät esitysmateriaalini, joihin voit tutustua. Mielellään kuulen kommentteja tai kysymyksiä, jos sellaisia herää näiden materiaalien pohjalta!

P.S. Jaamme somevinkkejä tasaisella tahdilla Somecon Facebook-sivulla ja Twitterissä aihetunnisteella #somevinkki!