Someco

#TeamSomeco

Työskentely Somecossa

Tiimimme koostuu idearikkaista sosiaalisen median ja sisältömarkkinoinnin ammattilaisista. Meillä on palava halu auttaa suomalaisia organisaatioita viestinnällisen toimintatavan omaksumisessa ja kokonaisvaltaisen yrityskulttuurin muutostarpeen havaitsemisessa. Työskentely Somecossa, alalla joka kehittyy jatkuvasti, on hektistä, mutta samalla myös kiinnostavaa ja palkitsevaa.
Haluamme olla alamme asiantuntevin ja aina #SomenHermolla. Ylpeytemme on osaajiemme erikoistuminen – meillä on sekä B2C-kuluttajamarkkinointiin että B2B-vaikuttamisviestintään erikoistuneet tiimit. Työtehtävät räätälöidään jokaisen vahvuuksien ja toiveiden mukaan. Työnteko on vapaata ja itsenäistä, mutta osaamista ja luovuutta ruokitaan säännöllisesti yhdessä ideoiden, kouluttautuen ja virkistyen.


Somecon virkistyspäivät Tukholmassa huhtikuussa 2016 – kävimme kylässä Spotifyllä.

Meidän mielestämme sosiaalista mediaa tulee hyödyntää raja-aitoja rikkoen jokaisessa suomalaisessa organisaatiossa. Sosiaalisen median läsnäolon tulee olla luonnollinen osa jokaisen työnkuvaa.

Arvojamme ovat intohimo, kyseenalaistavuus ja muutoksen mahdollistaminen. Meille tärkeää on intohimo omaan työhön ja olemme aina #SomenHermolla. Kyseenalaistamme vallitsevia tapoja toimia ja kehitämme näin sekä omaa että asiakkaittemme toimintaa.

Someco on perustettu Turussa, mutta keväästä 2015 alkaen meillä on ollut toimisto myös Helsingissä. Tiimimme liikkuu säännöllisesti ristiinrastiin Etelä-Suomessa, ja kouluttajina me somecolaiset liikumme myös muualla Suomessa, ja toki välillä olemme piipahtaneet naapurimaissakin.

Kiinnostaako työskentely Somecossa? Voisit olla uusi somecolainen, mikäli…

  • Sosiaalinen media on sinulle luonteva ympäristö viestiä, oppia ja vaikuttaa. Pystyt osoittamaan omalla esimerkilläsi, missä sosiaalisen median voima piilee.
  • Vakuutat puhujana ja kuuntelijana vasta oletkin vertaasi vailla. Kouluttaminen on sinulle mieluisaa etkä pelkää olla esillä.
  • Innostut, kun pääset ajamaan muutosta ja tekemään tulosta. Tiedät, miten nykyaikainen asiantuntija myy omaa osaamistaan eikä silti anna tuumaakaan periksi asiakaslähtöisistä toimintatavoista.
  • Olet valmis pistämään kätesi syvällekin saveen. Haluat olla tärkeä osa tiivistä ja kasvavaa tiimiä nopeasti kehittyvällä alalla.
  • Ajatus toimimisesta useiden eri toimialojen, asiakkuuksien ja projektien parissa kiehtoo. Olet oman kalenterisi valtias ja tartut toimeen oma-aloitteisesti.
  • Janoat uuden oppimista ja osaat kyseenalaistaa vanhaa, mutta maailmasi ei silti ole mustavalkoinen. Mielestäsi on rikkaus päästä verkostoitumaan ja tekemään töitä erilaisten ihmisten kanssa.
  • Sinulla on jo vahvaa työkokemusta viestinnän tai markkinoinnin saralla.

Käy vaikka Instagramissamme tutustumassa, miltä työnteko meillä näyttää. Jos koet olevasi tiimimme puuttuva palanen, lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@someco.fi. Muista vakuuttaa meidät hakemuksellasi – osoita olevasi sisältömarkkinoinnin rautainen ammattilainen ja kerro, miksi meidän pitäisi palkata tiimimme vahvistukseksi juuri sinut!