Someco

Palvelut

Kalleinta on sisältö, jota kukaan ei kuluta

Meillä sisältömarkkinoinnin strateginen ymmärrys ja sosiaalisen median syväosaaminen elävät symbioosissa. Autamme yrityksiä suunnittelemaan tarjoamansa sisällöt siten, että ne tukevat liiketoiminnallisia tavoitteita ja saavuttavat kohderyhmänsä.

Lähtökohtamme strategiatyössä on, ettei mitään sisältöä tehtäisi ilman yhteyttä organisaation liiketoiminnallisiin tavoitteisiin tai missioon, ja ettei yksikään hyvä sisältö jäisi kuluttamatta. Siitä syystä saatte meiltä aina sisältöstrategian, jossa sosiaalinen media on tiivis osa isompaa kokonaisuutta. Jos taas toiveenasi on puhtaasti sosiaaliseen median keskittyvä strategia, saat sisältöstrategisen näkökulman aina kaupan päälle.

Vahvuutemme on sosiaalisen median hyödyntämisen kattava osaaminen. Tuemme jatkuvassa kehittämisessä konseptoidulla yhteistyömallillamme. Autamme pitämään organisaationne osaamisen #SomenHermolla, kehitämme tekemistä dataan perustuen ja autamme sisältömarkkinoinnin ideoinnissa ja kehittämisessä.

Asiakkaamme ei tarvitse käyttää aikaansa uudistusten jatkuvaan seurantaan — hän kuulee meiltä kaiken hänelle tärkeän.

1

Sisältöstrategia

Lähtökohtamme strategiatyössä on, ettei mitään sisältöä tehtäisi ilman yhteyttä organisaation liiketoiminnallisiin tavoitteisiin tai missioon, ja ettei yksikään hyvä sisältö jäisi kuluttamatta. Siitä syystä saat meiltä aina sisältöstrategian, jossa sosiaalinen media on tiivis osa isompaa kokonaisuutta. Jos taas toiveenasi on puhtaasti sosiaaliseen median keskittyvä strategia, saat sisältöstrategisen näkökulman aina kaupan päälle.
Jatka lukemista
2

Kehitys & toteutus

Toivotko kumppania, joka auttaa organisaatiotanne pysymään kärryillä jatkuvassa sosiaalisen median ja markkinointiviestinnän murroksessa? Tuemme jatkuvassa kehittämisessä konseptoidulla yhteistyömallillamme. Autamme pitämään organisaation osaamisen #SomenHermolla, kehitämme tekemistä dataan perustuen ja autamme sisältömarkkinoinnin ideoinnissa ja kehittämisessä. Asiakkaamme ei tarvitse käyttää aikaansa uudistusten jatkuvaan seurantaan -- hän kuulee meiltä kaiken hänelle tärkeän.
Jatka lukemista
3

Sosiaalisen median koulutus

Koulutamme markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia, johtoa ja organisaatioiden asiantuntijoita hyödyntämään sosiaalista mediaa osana työtään. Järjestämme avoimia koulutuksia ja Digiviestijän koulutusohjelmaa, joihin voit ilmoittautua mukaan. Räätälöidyt koulutuskokonaisuutemme suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Selvitämme, kenelle koulutus pidetään, millainen on osallistujien lähtötaso ja millaisia muita tavoitteita koulutukselle asetetaan.
Jatka lukemista
Kun valitset Somecon kumppaniksesi, voit itse keskittyä omaan liiketoimintaasi. Säännöllisten tapaamisten ja tiiviin yhteistyön avulla varmistamme, että tunnemme yrityksesi ja brändisi tarpeet sisältömarkkinoinnissa.

Ota yhteyttä alla, suunnitellaan teille sopivin palvelukokonaisuus!

2#Insight
 
040 536 9823
Kaisa Alapartanen on strategisen sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hänen erityisosaamistaan on tavotteita edistävä ja vuorovaikutteinen asiakasviestintä sekä kaikkikanavainen asiakaskokemus.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.