Someco
Kehitys & toteutus

Toivotteko kumppania, joka auttaa organisaatiotanne pysymään kärryillä jatkuvassa sosiaalisen median ja markkinointiviestinnän murroksessa? Tarvitsetteko käsiä sisällöntuotantoon, kampanjointiin tai mainontaan?

Vahvuutemme on sosiaalisen median hyödyntämisen kattava osaaminen. Tuemme jatkuvassa kehittämisessä konseptoidulla yhteistyömallillamme. Autamme pitämään organisaationne osaamisen #SomenHermolla, kehitämme tekemistä dataan perustuen ja autamme sisältömarkkinoinnin ideoinnissa ja kehittämisessä.

Asiakkaamme ei tarvitse käyttää aikaansa uudistusten jatkuvaan seurantaan — hän kuulee meiltä kaiken hänelle tärkeän.

Fasilitointi vs. tuotanto

Meiltä saatte tukea myös käytännön toteutukseen: tuotamme puolestanne esimerkiksi artikkeleita, oppaita, sosiaalisen median julkaisuja, kuvia ja kevyitä videoita. Taivumme luoviin kampanjaideoihin ja sosiaalisen median mainonnan optimoinnin tunnemme kuin omat taskumme.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa!

28#Insight
87#SomenHermolla
040 576 3206
Minna Valtari on erikoistunut strategiseen sisältömarkkinointiin ja sosiaalisen median hyödyntämiseen liikeotiminnassa. Valmentajana hän innostaa johtoa ja asiantuntijoita olemaan näkyvillä ja osallistumaan sosiaalisessa mediassa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.