Someco

Nimitys

Kaisa Alapartanen Someco Oy:n Chief Customer Officeriksi

Kaisa Alapartanen on aloittanut Someco Oy:ssä Chief Customer Officerinä. Alapartanen on toiminut pitkään brändisisältöjen ja asiakkuuksien kehittämisen parissa Otavamedialla ja tiiminvetäjänä Recommended Finland Oy:ssä.

“Kaisan tulo Somecoon on osa uuden strategiamme mukaista kehitystä. Haluamme pystyä palvelemaan asiakkaitamme yhä kattavammin strategisessa sisältömarkkinoinnissa ja viestinnässä,” Somecon CEO & Founder Minna Valtari sanoo.

“Yrityksen oman median ympärille rakentuva sisältöstrategia ja uudenlainen vuorovaikutus asiakkaitten kanssa ovat ydinosaamistani. Minua kiinnostaa erityisesti sisältöjen rooli kaikkikanavaisessa asiakaskokemuksessa ja brändinrakentamisessa,“ Alapartanen kuvailee.

Someco on Suomen johtava sosiaalisen median kouluttaja ja kohdeyleisön tavoittava sisältötoimisto. Somecon sosiaalisen median syvällinen osaaminen yhdistettynä strategiseen sisältösuunnitteluun ja -toteuttamiseen on Alapartasen mukaan yhdistelmä, joka hakee vertaistaan.

“Tunteisiin vetoavan ja sitä kautta vaikuttavan sisällön luominen edellyttää analytiikkaan ja dataan perustuvaa ymmärrystä asiakkaan ostoprosesseista sekä päätöksentekoon vaikuttavista asioista. Digitaalisuus luo mahdollisuuksia – ja odotuksia myös koko henkilöstön aktivoitumiselle sisältöjen hyödyntämisessä ja jakamisessa. Olen todella onnellinen päästessäni yhdessä somecolaisten kanssa kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi ja kehittämään sisältötekemisen tasoa Suomessa“, Alapartanen summaa.

Lisätiedot

Kaisa Alapartanen, Chief Customer Officer
kaisa.alapartanen@someco.fi
Puh. 040 536 9823

Minna Valtari, CEO & Founder
minna.valtari@someco.fi
Puh. 040 576 3206